fredag 4 september 2009

Orosmoln

Jag vill verkligen beklaga att stämningen just nu inte är den bästa. Ombyggnaden har tydligen bara gagnat vissa, känns inte heller så kul då det inte har varit en liten ändring som gjorts. Har dessutom hört att det finns fler som vill flytta. Ni som vet mer er att så är fallet tycker jag ska höra av sig till Madde eftersom hon brukar göra schemat för fler månader på en gång.

5 kommentarer:

  1. Jösses! Det låter tungt hos dig just nu. Kom igen, att ha lite ombyte med inackorderingarna kan ibland (tyvärr) vara bra. Nya ögon, ny energi och sånt. Trots att man tycker om alla "gamla".. Ibland är det bättre att flytta eller få folk att flytta än att ha folk kvar som mår dåligt, stallet tappar sin glädje. Min egna erfarenhet..

    SvaraRadera
  2. Mite och Leffe! Ombyggnaden blev jättebra. Nu finns det gott om plats för alla sadlar och träns. Gott om plats att byta om på. Möjlighet att stå och pyssla med hästen under tak, när det är busväder. Det blev verkligen superfint.
    Ni har slitit som bara den. Jag hoppas att ni ändå känner att dom positiva kommentarerna överväger dom negativa och att det var värt allt jobb ni lagt ner. Ha en bra kväll/Inga-Lill

    SvaraRadera
  3. jag kan inget annat än att hålla med Inga-Lill och Madde! tusen tack för ert slit med ombyggnaden!

    SvaraRadera
  4. Ja, även en medryttare uppskattar det som är gjort =D Och jag är bara där en dag i veckan. Nu är det lättare att få fram sadeln, en lite myshörna finns och boden är perfa för mig som byter om efter jobbet! 5 hästskor av 5 möjliga!! =D

    SvaraRadera