tisdag 5 januari 2010

Hästar på rymmen

Fick telefonsamtal från ridskolan idag våra hästar var där och hälsade på, det hade tydligen varit bråk vid grinden så det var bara att laga tog lite fästen här och där. Så nu är grinden hel igen. Är bara rädd att detta ska hända igen då dom inte känner någon ström genom täckena. Händer det igen så får vi diskutera hur vi ska undvika detta just idag hade vi tur för när vi hade hämtat 6 hästar så kom Mirre med 2 kompisar som hjälpte Leffe att hämta resten och Ammi fick åka med Leffe och hämta den andra bilen.

5 kommentarer:

  1. Oj, det där lät inte kul, tur att det ordnade upp sig till slut. :)

    SvaraRadera
  2. Ja det var skönt men det var inte mekarväder precis. Jag håller tummarna att dom blir kvar i hagen.

    SvaraRadera
  3. Oj var hela flocken iväg till Sättra?
    Spännande dag på Stenhugget... Tur att det ordnade upp sig i alla fall, förstår att det var en hel del kallt att fixa till hagen igen.

    SvaraRadera
  4. Blir det inte lite mindre ström i trådarna oxå när det är fruset i backen?
    Vi får väl hoppas de inte bråkar så mycket, för det är väl främst då de får för sig o hoppa genom trådarna med täckena först?
    :)

    SvaraRadera
  5. Vilken tur ändå.. Dels att ni har goda grannar som ringer och berättar och vet att det är era hästar och dels att det "bara" var grinden som gick sönder & inga hästar. Finns inget värre än att laga staket som har gått sönder flera 100 metrar.. i kyla = svårt att sätta ner nya stolp.

    SvaraRadera